Прикажувам 1–12 од 78 резултати

Странично мени

Green X / 12 SP

TRITON (Стоматолошки стол)

545,000 ден без ДДВ

TRITON PLUS (Стоматолошки стол)

725,000 ден без ДДВ

TRITON DUO (Стоматолошки стол)

657,000 ден без ДДВ

EPOS SADDLE STOOL (Стоматолошко столче)

30,500 ден без ДДВ

DENTIST’S STOOL (Стоматолошко столче со помагало за ‘рбетот)

24,000 ден без ДДВ

SWIFT CART MAX EDITION (Подвижна работна маса)

19,500 ден без ДДВ

CART BLACK AND WHITE (Подвижна работна маса)

15,500 ден без ДДВ

UPCERA А52 CAD/CAМ систем

UPCERA А53 CAD/CAМ систем

UPCERA C41 CAD/CAМ систем

UPCERA GT1