Се прикажуваат сите 9 резултати

Странично мени

CORKit Basic

32,460 ден39,150 ден без ДДВ

CORKit Prime

63,250 ден69,950 ден без ДДВ

CORKit Premium

77,950 ден85,750 ден без ДДВ

Хирушки сет за конична конекција

85,560 ден104,350 ден без ДДВ

Целосен воден комплет за хирургија

219,580 ден без ДДВ

Инсерт алатки за хексагон конекција

39,200 ден без ДДВ

MPR/MPW инсерт алатки за регуларна и широка конична конекција

9,580 ден без ДДВ

MPN инсерт алатки за тесна конична конекција

8,370 ден без ДДВ

Стопер сет

11,720 ден без ДДВ