Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Странично мени

Гингиваформер (конична конекција)

1,000 ден без ДДВ

Трансфер за отпечатоци (конична конекција)

1,740 ден2,050 ден без ДДВ

Протетски абатмент (конична конекција)

1,860 ден3,230 ден без ДДВ

Протетски абатмент со стапалка (конична конекција)

1,370 ден3,350 ден без ДДВ

Мулти-Унит (конична конекција)

1,370 ден3,280 ден без ДДВ

Куглички атечменти (конична конекција)

1,120 ден без ДДВ

Штрафче за Мулти-Унит (конична конекција)

800 ден без ДДВ

Штрафче за абатмент долг (конична конекција)

800 ден без ДДВ

Штрафче за абатмент долг (конична конекција)

800 ден без ДДВ

Ti База (конична конекција)

2,860 ден без ДДВ

Имплант аналог (конична конекција)

1,370 ден1,490 ден без ДДВ

Scan Body (конична конекција)

5,580 ден без ДДВ