Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Странично мени

Гингиваформер Широк (хексагон конекција)

810 ден без ДДВ

Гингиваформер (хексагон конекција)

810 ден без ДДВ

Трансфер за отпечатоци (затворена лажица)

1,370 ден без ДДВ

Трансфер за отпечатоци (затворена лажица – SNAP)

1,310 ден без ДДВ

Протетски абатмент (хексагон конекција)

1,000 ден1,740 ден без ДДВ

Протетски абатмент со стапалка (хексагон конекција)

2,170 ден без ДДВ

Мулти-Унит Хекс абатмент

1,370 ден3,280 ден без ДДВ

Scan Body Multi-Unit

5,580 ден без ДДВ

Куглички атечменти (хексагон конекција)

1,000 ден без ДДВ

Мулти-Унит штрафче (хексагон конекција)

800 ден без ДДВ

Ти штрафче (хексагон конекција)

840 ден без ДДВ

Ti База (хексагон конекција)

2,480 ден без ДДВ