Се прикажуваат сите 10 резултати

Странично мени

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 5+5

27,900 ден без ДДВ

Vatech EZRAY AIR PORTABLE+ EZ-SENSOR HD + софтвер EZ-DENT-I

352,600 ден без ДДВ

Vatech SMART Plus + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,492,500 ден без ДДВ

Vatech SMART SP + EZ-RAY + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,449,000 ден без ДДВ

3D CBCT + CORTEX DYNAMIX ПАКЕТ

2,472,000 ден без ДДВ

Beyond Polus ULTRA Advanced Accelerator + MAX 5 Kit

266,600 ден без ДДВ

Beyond II ULTRA + MAX 5 Kit

83,700 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 10+10

55,800 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 30+СЕТ

159,620 ден

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 20

133,600 ден