Контактирајте не!

  ИНФОРМАЦИИ

  Телефон: 02/60 90 990 лок. 6
  Email: contact@opshop.mk

  Бесплатна достава за нарачки
  над 3.000 денари

  Поддршка за клиентите
  24/7

  Адреса: бул. Илинден, 160 локал 9
  1000 Скопје

  Офицер за заштита на лични податоци

  Виолета Колевска

  Телефон: 02/60 90 990 лок. 8
  Email: violetakolevska@edg.mk