ДОСТАВА

Каде можам да ги добијам нарачаните материјали?

Можеме да ги пратиме на која било адреса, директно во вашата клиника или на друга адреса.

Кое е времето на испорака?

Сите нарачки направени до 16ч се подготвуваат истиот ден за стандардна испорака. Во случај на брза испорака нарачката треба да биде направена до 12ч истиот ден.

Кој е трошокот за испораката?

Стандарниот начин на испорака (по пошта или карго) е бесплатна за нарачки над 3.000 денари. Трошокот се пресметува според дестинацијата, а е според ценовникот на МПошта или на карго превозникот.

Каде можам да ги добијам нарачаните материјали?

Вршиме испорака на цела територија на РСМ. За повеќе информации Ве молиме пишете ни на contact@opshop.mk.

ЗАБЕЛЕШКА: Испораката на инвентар и опрема се врши по купопродажен договор.

тел: ++389 (0)2 60 90 990 лок. 4