Се прикажуваат сите 10 резултати

Странично мени

Имплант драјвер

1,240 ден1,620 ден без ДДВ

Драјвер за протетски компоненти

2,260 ден без ДДВ

Маркер инструмент

4,450 ден без ДДВ

Мерач на растојание

950 ден без ДДВ

Клуч со титаниумска рачка за HEX конекција

6,700 ден без ДДВ

Torque клуч 10-40 Ncm

14,400 ден без ДДВ

Torque клуч 15-100 Ncm

18,670 ден без ДДВ

Драјвер алатка (хексагон конекција)

1,120 ден без ДДВ

Драјвер алатка (конична конекција)

1,590 ден без ДДВ

Мулти-Унит клуч (прав)

1,860 ден без ДДВ