МЕДИЦИНСКИ КОМПРЕСОРИ - НАРДИ

Италијански, медицински компресори на компанијата Нарди.
Овие компресори се од широк спектар, дизајнирани и создадени од страна на експерти во областа на денталната и медицинската индустрија.
Резервоарите на целиот компресор, од внатрешната страна се премачкани со електростатска пудра која ја спречува корозијата.
Нарди компресорите се опремени со уреди за сушење кои ја апсорбираат влагата и создаваат квалитет на воздух кој не содржи микропартикли
Компресорите на Нарди содржат антибактериски филтери и ги запазуваат сите потребни меѓународни стандарди.
Материјалите од кои се изработени овие модерни, цврсти и тивки компресори, гарантираат одлични перформанси.
CLASS IIA MEDICAL devices ( Класа IIA медицински уреди)
Овие компресори се признаени од страна на италијанското министерство за здравство

Се прикажуваат сите 12 резултати

Странично мени

ESPRIT 2V 25L

42,500 ден44,000 ден без ДДВ

Extreme 2D 25L

53,900 ден101,300 ден без ДДВ

Extreme 2D 50L

60,900 ден198,000 ден без ДДВ

Extreme 2D 100L

79,700 ден203,800 ден без ДДВ

Extreme 3D 50L

55,200 ден102,000 ден без ДДВ

Extreme 4D 90L

86,800 ден204,700 ден без ДДВ

Extreme 2D SIL 25L

75,500 ден120,800 ден без ДДВ

Extreme 2D SIL 50L

80,500 ден126,000 ден без ДДВ

Extreme SD 30L

131,500 ден175,000 ден без ДДВ

Extreme SD 50L

139,000 ден177,500 ден без ДДВ

Extreme MP 270L

187,500 ден763,000 ден без ДДВ

Extreme MP 500L

319,400 ден802,000 ден без ДДВ