Како да купите онлајн?

Отворени сме 24 часа, 365 дена во годината.

Многу е лесно купувањето материјали од нашата веб страница. Само следете ги чекорите:

  • Одберете ја категоријата, секцијата или посакуваната понуда.
  • Видете го производот за кој сте заинтересирани.
  • Со клик врз сликата се отвора ново поле каде може подобро да прочитате, разгледате и да го проучите производот.
  • Одберете ги производите за кои сте заинтересирани и ставете ги во корпата за купување.
  • Доколку сте завршиле со купувањето потврдете ја својата нарачка или доколку сакате да продолжите со купувањето слободно продолжете.
  • Потврдете ја вашата нарачка.
  • На вашата е-пошта ќе пристигне проформа фактура која ќе треба да ја потврдите и платите.
  • Нарачката ќе ја добиете од 1-7 работни дена.