Прикажувам 1–12 од 244 резултати

Странично мени

ИНТРАОРАЛНИ И ЕНДО ПРОДОЛЖЕТОЦИ ЗА АПЛИКАТОРНИ МЕШАЛКИ

2,000 ден3,500 ден без ДДВ

АПЛИКАТОРНИ МЕШАЛКИ

3,000 ден3,500 ден без ДДВ

ДОКТОРСКИ СЕТ

550 ден без ДДВ

MG3 GOLD

920 ден без ДДВ

MG3 BLUE

920 ден без ДДВ

Карбидна фреза C416

1,100 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло за полирање ZIR9868

1,300 ден без ДДВ

Синтер дијамант M941

3,400 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло 875

1,050 ден без ДДВ

Синтер дијамант M807

4,000 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло за полирање LS9878

1,300 ден без ДДВ

Карбидна фреза CX139

800 ден без ДДВ