Се прикажуваат сите 12 резултати

Странично мени

ДОКТОРСКИ СЕТ

550 ден без ДДВ

ХИРУРШКА КОМПРЕСА, БЕЗ ОТВОР

190 ден без ДДВ

ХИРУРШКА КОМПРЕСА СО ЛЕПЕНКА, ОТВОР U

190 ден без ДДВ

СТЕРИЛНА КОМПРЕСА ЗА ХИРУРШКА РАБОТНА МАСА

250 ден без ДДВ

ХИРУРШКА АСПИРАТОРНА КАНИЛА

90 ден без ДДВ

СТЕРИЛНО ЦРЕВО (ЛИНИЈА) ЗА ИРИГАЦИЈА

600 ден без ДДВ

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛЕПЕНКА

90 ден без ДДВ

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛАСТИК

190 ден без ДДВ

ЗАШТИТНА НАВЛАКА ЗА ТУРБИНА

1,200 ден без ДДВ

ИНСТАНТ ЛЕД

40 ден без ДДВ

ЗАШТИТНА ФОЛИЈА

1,200 ден без ДДВ

РОЛНИ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА

850 ден4,550 ден без ДДВ