Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Странично мени

DETRO DERM – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол (1 литар)

Original price was: 390 ден.Current price is: 290 ден. без ДДВ

DETRO DERM SOFT – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол (1 литар)

Original price was: 450 ден.Current price is: 290 ден. без ДДВ

DETRO DERM SOFT – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол (5 литра)

Original price was: 1,800 ден.Current price is: 1,250 ден. без ДДВ

DETRO ЛОСИОН ЗА НЕГА НА РАЦЕ И КОЖА (500ml)

Original price was: 900 ден.Current price is: 500 ден. без ДДВ

AKASPRAY TÜCHER – Марамчиња за дезинфекција на површини (100 марамчиња во туба)

Original price was: 310 ден.Current price is: 250 ден. без ДДВ

AKASPRAY TÜCHER – Марамчиња за дезинфекција на површини (100 марамчиња во ќеса)

Original price was: 350 ден.Current price is: 300 ден. без ДДВ

AKASPRAY – Спреј за дезинфекција на површини на база на алкохол (1 литар)

Original price was: 330 ден.Current price is: 250 ден. без ДДВ

AKASPRAY – Спреј за дезинфекција на површини на база на алкохол (5 литар)

Original price was: 1,550 ден.Current price is: 1,150 ден. без ДДВ

DETRO ASPIRADENT – Раствор за чистење и нега на системот за аспирација (1 литар)

Original price was: 850 ден.Current price is: 600 ден. без ДДВ

DETRO SAN FLOOR – Концентриран раствор за површинска дезинфекција (5 литра)

Original price was: 2,490 ден.Current price is: 1,800 ден. без ДДВ

DETRO DENT R – Готов раствор за чистење на стоматолошки инструменти (5 литра)

Original price was: 1,490 ден.Current price is: 900 ден. без ДДВ

Кади за дезинфекција на инструменти

1,550 ден6,550 ден без ДДВ