ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО
OP Shop EXCLUSIVE

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО
OP Shop EXCLUSIVE

idea-75x75

Предизвикувачка земја

Земја на екстремности, Швајцарија ги инспирира дизајнерите и артистите. Грубите планински предели се среќаваат со меки, бујни ливади. Рустичната атмосфера ја исполнува космополитската софистицираност. Прецизноста на часовникот одговара на ослободената креативност. Оваа привлечна околина ја испроворцира идејата за редизајн на четките за заби и му даде живот на брендот megasmile.

dentist-75x75

Од стоматолог до дизајнер

Сонот на еден стоматолог да ја стави забавата во функционален живот ги оживеаја свежиите млади дизајнери. Опсегот на megasmile се карактеризира со мноштво живописни четки за заби, сите наполнети со исконските црни влакна и иновативен хибрид паста за заби со вода за плакнење, соодветно наречен “дентален снег”.

award-75x75

Меѓународно реноме

Производите на megasmile го импресионира жирито низ целиот свет. Ние сме горд добитник на шест меѓународни награди за дизајн и се надеваме дека ќе добиеме и повеќе за идните иновации.

patent-75x75

Патентирана ACP технологија

Црните влакна на нашите четки се подржани со технологија на активен јаглен со која се отстрануваат трајните флеки, а забите се белат без никакви хемиски адитиви.

black_bristles-75x75

Црни влакна за белење заби

ACP технологијата е базирана со медицински активен јаглен. Грубата површина и порозната структура на јагленот дозволува да биде ослободена и да ги врза флеките отстранувајќи ги од забите.

microscope-75x75

Иновација во влакната

Направено претходно” е нешто кое е неприфатливо за нас. Не само што ја редизјаниравме четката за заби туку ја измисливме и забната паста. Нашата паста Dental Snow воведе комплетно нова категорија на пазарот: хибрид за миење на устата со паста за заби што може да се користи и во движење!

instantwhitening-75x75

Инстант белење

Поврзано со ACP технологија на нашите црни четки за заби, забната паста Dental Snow има 3-во-1 ефект со што ги бели забите уште во првата употреба