ЗА НАС

Добредојдовте во нашата онлајн продавница.

OPShop е претставник на повеќе меѓународни производители на стоматолошки материјали, инвентар и опрема. Имаме долгогодишно искуство во оваа работа, а наша цел е максимално да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Клиентот отсекогаш бил во центарот на нашето внимание. Водени од тој принцип, ден за ден, градиме опсег на производи кои нудат разновидност и квалитет. Нашиот лагер секојдневно расте со цел да се зголеми побарувачката на нашите клиенти.

Вашето задоволство е наша единствена цел.

Податоците на нашата компанија се:

ЕДГ ХЕЛАС ДООЕЛ
Подружница: OP Shop
бул. Илинден, 160 локал 9
1000 Скопје

ЕДБ: 4027018527936

Жиро сметка: 300030000254417 / Комерцијална Банка АД – Скопје
Жиро сметка: 270072545040148 / Халк Банка

Контакт тел: 02/6090990 локал 6

OP Shop е заштитена трговска марка на EDG!

НАШИТЕ БРЕНДОВИ

Ackuretta
Augma
Beyond
CORTEX DENTAL IMPLANTS
Dendia
Dental Perfect
DETROX
Euronda
Kettenbach
Light Instruments
Mack4D
Medesy
megasmile
MVK
NARDI
one lab
Ora-Aid
Panda Scanner
Saremco
Scheftner
SCHEU
UPCERA
Vatech
WOHLVEND
Zumax