Прикажувам 1–12 од 14 резултати

Странично мени

MG3 GOLD

Original price was: 1,100 ден.Current price is: 920 ден. без ДДВ

MG3 BLUE

Original price was: 1,100 ден.Current price is: 920 ден. без ДДВ

T-Flex / L25mm

1,200 ден без ДДВ

TH-6 / L19-25mm

Original price was: 1,300 ден.Current price is: 920 ден. без ДДВ

RT- GOLD / L16-22 mm

1,300 ден без ДДВ

MONO2 GOLD / L25mm

1,450 ден без ДДВ

RC-BLUE FILES / L25mm

1,100 ден без ДДВ

PX ONE GOLD / L25mm / #16/.02

1,450 ден без ДДВ

MTF / L25mm / V0-T3

Original price was: 1,200 ден.Current price is: 920 ден. без ДДВ

Stainless Steel K Files / L25mm

Original price was: 150 ден.Current price is: 110 ден. без ДДВ

NITI K FILES / L25mm

300 ден без ДДВ

Stainless Steel H Files / L25mm

Original price was: 150 ден.Current price is: 110 ден. без ДДВ