КУПИ НА ЛИЗИНГ

Во соработка со 

Доколку сте заинтересирани за лизинг опцијата Ве молиме пополнете ја формата подолу и задолжително пратете ги и следните документи:

  Завршна сметка за 31.12.2020, 31.12.2021

  Заклучен лист со 31.12.2020, 31.12.2021

  Тековна состојба (не постара од 6 недели)

  Документи за идентификација на сопственикот/управителот на Компанијата (лични карти)

  Согласност за МКБ (Симни овде, пополни и прикачи)

  [recaptcha]

  По прегледот на Вашите документи Веднаш ќе бидете контактирани од нашиот агент.

  Ви Благодариме!