СЈАЈНИ БОИ
ЗА СЈАЈНИ БЕЛИ ЗАБИ

СЈАЈНИ БОИ
ЗА СЈАЈНИ БЕЛИ ЗАБИ

ЧИСТИ, ПОЛИРАНИ И ИЗБЕЛЕНИ ЗАБИ ЗА 2 НЕДЕЛИ
НОВАТА MEGASMILE SONIC II СО ВЛАКНА ОД АКТИВЕН ЈАГЛЕН

Смело обоениот светски новитет од Швајцарија инстантно ги светнува и полира Вашите заби со помош на активниот јаглен и соничната технологија. Следејќи го меѓународниот успех на рачните megasmile Black Whitening забни четки ја унапредивме оваа технологија со нова сонична енергија која ги полира забите со 42.000 движења во минута. Забите се сеопфатно исчистени, а површината полирана без никакви знаци или ризик од оштетување. Резултатот е: Видлива блескаво бела насмевка!

4 ИНДИВИДУАЛНИ ТИПОВИ БОЈА КОИ ВЕ ОЧЕКУВААТ
ОДБЕРЕТЕ КОЈ ТИП СТЕ ВИЕ!

ЕЛЕКТРИЧНО ЖОЛТА

Вие сте космополит! Вашата блескава насмевка ги отвора сите порти во светот. Електрично жолтата е за космополитите - оние што се добро прошетани и се чувствуваат како дома помеѓу мешани култури бидејќи не сите што скитаат се изгубени.

ШОКИРАЧКИ РОЗОВА

Вие сте бунтовник! Елиминирајте ја здодевноста со вашата ласерска насмевка. Шокирачки розовата е за бунтовниците - оние на кои им е досадна здодевноста и се спремни да создадат сопствени идеали бидејќи животот не доаѓа со инструкции.

ПАЦИФИК СИНА

Вие сте оптимист! Бидете херојот со вашата непобедлива насмевка.
Пацифик сината е за оптимистите - сторители кои признаваат дека акциите зборуваат погласно од зборовите бидејќи победници се сонувачи кои никогаш не се откажуваат.

МАСЛЕНО ЦРНА

Вие сте пурист! Бидете автентични со вашата беспрекорна насмевка.
Маслено црната е за пуристите - оние кои се во потрага на чистата форма и прецизни функции бидејќи минималното е повеќе.

ПОЧУСТВУВАЈТЕ ЈА МОЌТА НА СОНИЧНОТО ЦРНО БЕЛЕЊЕ