МОЌТА НА ЧИСТЕЊЕТО
СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН

МОЌТА НА ЧИСТЕЊЕТО
СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН

ШТО Е ACP?

ACP значи „Active Charcoal Polishing“ или чистење со активен јаглен. Како што кажува и самото име оваа технологија е потпомогната со активација на илјадници честички активен јаглен кои се вградени во влакната на четката. Овие честички ги чистат и полираат забите исто како да се некои фенси чевли правејќи ја Вашата насмевка сјајна, која ги заслепува другите (ние очигледно се шегуваме, меѓутоа Вашите пријатели сигурно ќе посакаат да инвестираат во некој подобар пар очила)!

КАКО ФУНКЦИОНИРА?

ACP технологијата има двоен ефект, сличен како два-во-едно сунѓерите кои се употребуваат за чистење на кујната. Замислете едната страна да има нежна, не-абразивна подлога за механичко чистење на тврдите флеки, а другата страна има порозен сунѓер за апсорбција на обојувачките супстанци и остатоци од храна. Кога четкате заби, со самиот допир на влакната со забот, активниот јаглен се ослободува. Потпомогнато со механичкото двожење при четкање подлогата ги трие наслагите и тешко отстранливите флеки. Штом се ослободат, остатокот бива апсорбиран од сунѓерестиот дел на честичките активен јаглен правејќи ја Вашата насмевка бела и полирана.

НАД КОНКУРЕНЦИЈАТА

Името Megasmile е вистинско во смисла на Mega smile и е чувар на здравјето на Вашите заби, а Вас ве прави неизмерно среќни. Во светот на четките за белење заби во технологијата на нашите влакна ние сме без конкуренција. Штом еднаш сте четкале со нашата четка, назад нема.

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

BLACK WHITENING

BLACK WHITENING - LOOP

СОНИЧНО ЦРНО БЕЛЕЊЕ