ВИЕ СТЕ ОПТИМИСТ

ВИЕ СТЕ ОПТИМИСТ

НАПРАВЕТЕ ГО ТОА. БИДЕТЕ ХЕРОЈОТ СО ВАШАТА НЕПОБЕДИВА НАСМЕВКА

Новата Megasmile SONIC BLACK WHITENING II во ПАЦИФИК СИНА боја. Вистински дела наместо големи зборови: Никогаш не откажувајте се во истражувањето на длабочините и управувањето на Вашиот живот. Ова е вашиот НОВ ПРИЈАТЕЛ за ослепувачко бели заби и здрави цврсти непца.

СВЕТСКА НОВИНА ОД ШВАЈЦАРИЈА ВО ПАЦИФИК СИНА

Megasmile SONIC BLACK WHITENING II четката ги осветлува забите со помош на активниот јаглен и хидро-динамичното чистење. Обелување заби со активен јаглен? Да, функционира! Наместо да става белило и абразиви во забните пасти megasmile го стави на забната четка. Тоа е патентирана ACP технологија која ги бели забите.

КАКО РАБОТИ ACP?

Црните влакна на SONIC BLACK WHITENING II содржат партикли на активен јаглен. ACP работи како бришач: Додека четкате, микропартикли ги отстрануваат дисколорациите и флеките од површината на забите. 42.000-те интензивни високофрекфентни движења во минута го поттикнуваат избелувачкиот ефект. Бидејќи активниот јаглен е многу помек од емајлот, забите не се оштетуваат.

Мрачните сенки и флеки ги потемнуваат забите.

Микропартиклите од активен јаглен ги отстрануваат флеките.

Ефектот на апсорпција на активниот јаглен ги чисти нечистотиите. Забот блеска во нов сјај!

ХИДРО-ДИНАМИЧНО ЧИСТЕЊЕ:

Megasmile SONIC BLACK WHITENING II чисти многу темелно: Оваа хидро-динамична сонична четка генерира пулсирачки дотур на течности во предели недостапни за четката, а со тоа ги неутрализира депозитите на бактерии и го спречува нивниот раст. Интегрираниот мерач на време на четкање и мерач по квадранти се користат за лесна контрола при четкањето. Трите паметни опции и специјалната функција за полирање осигуруваат перфектно чистење прилагодено за секоја индивидуална потреба. Благодарение на функцијата за меморирање, четката ја памти последната избрана опција, а авто-заклучувањето не дозволува четката да се вклучи при патување додека се наоѓа во специјално дизајнираната торбичка. Бидете спремни да им го дадете на Вашите заби најдобриот сјај. Megamile SONIC BLACK WHITENING II доаѓа со Li-Ion батерија која со едно полнење има трајност цели две недели при користење. Пакувањето вклучува модерен текстилен USB кабел и удобен интернационален полнач со кој е осигурано полнењето не само преку секој штекер туку и преку компјутер и џебен акумулатор.

КОЛКУ ЕФИКАСНА МОЖЕ ДА БИДЕ ПАЦИФИК СИНАТА?

НЕЖНА И ЧИСТИ

Опција ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Чувствителните заби и иритираните непца се третираат со нежни, фини и високо фрекфетни движења.

МОЌНО И ЕФИКАСНО

Опција ИНТЕНЗИВНО

Оваа хидро-динамична сонична четка генерира пулсирачки бран на течности во недостапни предели, за оптимално чистење од сите страни.

ЦЕЛОСНО И СИЛНО

Опција ДЛАБОКО ЧИСТЕЊЕ

Нема повеќе вознемирувачки флеки на забите! Моќните движења ги деактивираат и раствораат темните флеки предизвикани од пушење, консумирање црно вино, кафе или чај.

ПОЛИРАЊЕ И ОСВЕТЛУВАЊЕ

Опција ПОЛИРАЊЕ

Оваа опција го надополнува чистењето и дава осветлувачки сјај.

ДОДАТОЦИ И СЕРВИС

ACP ВЛАКНА СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН

- 2 глави црни четки за белење со патентирана ACP технологија влакна со активен јаглен
- Заштитно капаче

USB АДАПТЕР СО ТЕКСТИЛЕН КАБЕЛ

- Компактна USB станица со USB влез
- USB текстилен кабел
- Интернационален адаптер 100-240V
- Упатство за користење

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

- 2 години фабричка гаранција
- 10 години гаранција за обезбедено производство на резервни четки
- Персонализирана грижа на корисници

НЕКА ТЕ СМИРИ ПАЦИФИЧКАТА СИНА!