Контактирајте не!

  [recaptcha]

  ИНФОРМАЦИИ

  Телефон: 02/60 90 990 лок. 4
  Viber & WhatsApp: 071/286 777
  Email: contact@opshop.mk

  Бесплатна достава за нарачки
  над 3.000 денари

  Поддршка за клиентите
  24/7

  Адреса: Булевар 3-та Македонска Бригада бр.45/1-2, Скопје 1000

  Офицер за заштита на лични податоци

  Виолета Колевска

  Телефон: 02/60 90 990 лок. 8
  Email: violetakolevska@edg.mk