VS_Detrox_Icon

Кади за дезинфекција на инструменти

1,550 ден6,550 ден без ДДВ

DETRO DERM – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол (1 литар)

290 ден без ДДВ

DETRO DERM SOFT – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол (1 литар)

290 ден без ДДВ

DETRO DERM SOFT – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол (5 литра)

1,250 ден без ДДВ

DETRO ЛОСИОН ЗА НЕГА НА РАЦЕ И КОЖА (500ml)

500 ден без ДДВ

AKASPRAY TÜCHER – Марамчиња за дезинфекција на површини (100 марамчиња во туба)

250 ден без ДДВ

AKASPRAY TÜCHER – Марамчиња за дезинфекција на површини (100 марамчиња во ќеса)

300 ден без ДДВ

AKASPRAY – Спреј за дезинфекција на површини на база на алкохол (1 литар)

250 ден без ДДВ

AKASPRAY – Спреј за дезинфекција на површини на база на алкохол (5 литар)

1,150 ден без ДДВ

Кади за дезинфекција на инструменти

1,550 ден6,550 ден без ДДВ

ДИСПЕНЗЕР

450 ден8,000 ден без ДДВ