VS_Wohlvend_Icon

Vision – паста за прицврстување елементи при печење

2,200 ден без ДДВ

Vision – Бренд сет

Vision – четки за керамика

1,200 ден без ДДВ

Vision Zircon – Гингива прашок 20 гр.

1,500 ден без ДДВ

Vision Zircon – Мамелон прашок 20 гр.

1,500 ден без ДДВ

Vision Zircon – Транспа прашок 20 гр.

1,500 ден без ДДВ

Vision Zircon – Инцизал прашок 50 гр.

3,350 ден без ДДВ

Vision Zircon – Дентин прашок

3,350 ден без ДДВ

Vision Classic – Гингива прашок 20 гр.

1,200 ден без ДДВ

Vision Classic – Транспа прашок 20 гр.

1,200 ден без ДДВ

Vision Classic – Инцизал прашок

3,000 ден12,800 ден без ДДВ

Vision Classic – Дентин прашок

1,200 ден13,000 ден без ДДВ