VS_EurondaAlle_Icon

ДОКТОРСКИ СЕТ

Original price was: 950 ден.Current price is: 550 ден. без ДДВ

ХИРУРШКА КОМПРЕСА, БЕЗ ОТВОР

Original price was: 220 ден.Current price is: 190 ден. без ДДВ

ХИРУРШКА КОМПРЕСА СО ЛЕПЕНКА, ОТВОР U

Original price was: 250 ден.Current price is: 190 ден. без ДДВ

СТЕРИЛНА КОМПРЕСА ЗА ХИРУРШКА РАБОТНА МАСА

Original price was: 300 ден.Current price is: 250 ден. без ДДВ

ХИРУРШКА АСПИРАТОРНА КАНИЛА

Original price was: 120 ден.Current price is: 90 ден. без ДДВ

СТЕРИЛНО ЦРЕВО (ЛИНИЈА) ЗА ИРИГАЦИЈА

Original price was: 650 ден.Current price is: 600 ден. без ДДВ

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛЕПЕНКА

Original price was: 120 ден.Current price is: 90 ден. без ДДВ

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛАСТИК

Original price was: 220 ден.Current price is: 190 ден. без ДДВ

ЗАШТИТНА НАВЛАКА ЗА ТУРБИНА

Original price was: 1,500 ден.Current price is: 1,200 ден. без ДДВ

ИНСТАНТ ЛЕД

Original price was: 60 ден.Current price is: 40 ден. без ДДВ

ЗАШТИТНА ФОЛИЈА

Original price was: 1,500 ден.Current price is: 1,200 ден. без ДДВ

РОЛНИ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА

850 ден4,550 ден без ДДВ