НАШИТЕ БРЕНДОВИ

Augma
Beyond
CORTEX DENTAL IMPLANTS
Dendia
Dental Perfect
DETROX
Euronda
Kettenbach
Light Instruments
Mack4D
Medesy
megasmile
MVK
NARDI
Neodent
one lab
Ora-Aid
Panda Scanner
Saremco
Scheftner
UPCERA
Vatech
WOHLVEND
Zumax

ЗА НАС

Добредојдовте во нашата онлајн продавница.

OPShop е претставник на повеќе меѓународни производители на стоматолошки материјали, инвентар и опрема. Имаме долгогодишно искуство во оваа работа, а наша цел е максимално да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Клиентот отсекогаш бил во центарот на нашето внимание. Водени од тој принцип, ден за ден, градиме опсег на производи кои нудат разновидност и квалитет. Нашиот лагер секојдневно расте со цел да се зголеми побарувачката на нашите клиенти.

Вашето задоволство е наша единствена цел.

Податоците на нашата компанија се:

ЕДГ ХЕЛАС ДООЕЛ
Подружница: OP Shop
бул. 3-та Македонска Бригада, број 47, ламела Б
1000 Скопје

ЕДБ: 4027018527936

Жиро сметка: 270072545040148 / Халк Банка

Телефон: 02/60 90 990 лок. 4
Viber & WhatsApp: 071/286 777

OP Shop е заштитена трговска марка на EDG!